Ford Mustang a devenit un bestseller mondial printre mașinile sport

Ford Mustang a devenit un bestseller mondial printre mașinile sport
Pe parcursul ultimilor  50 de ani, în SUA Ford Mustang a rămas un bestseller printre  mașinile sport, iar acum  devine tot mai popular  în Europa  , iată de ce acest automobil a devenit cea mai populară mașină sport din lume.  Ne-o demonstrează  analiza datelor IHS Markit privind înregistrarea  noilor mijloace de transport  pe segmentul mașinilor sport. 

Conform datelor noi   IHS Markit privind înregistrarea mijloacelor de transport în 2016 г. Au fost comercializate 150 000 automobile Mustang, fapt care i-a permis să obțină titlul de bestseller printre mașinile sport. Vânzările globale   au crescut cu   6% comparativ cu a. 2015. Grație creșterii piețelor neamericane cu    101% - dincolo de SUA au fost comercializate  45 000 unități  Mustang.

În primul an complet de vânzări în Europa,  cumpărătorii din diferite țări au comandat   15 335 automobile Mustang.* Ford Mustang a devenit bestseller printre mașinile sport pe așa piețe europene, ca Franța, Suedia, Polonia, Cehia, Ungaria, România, Finlanda, Grecia. 


«De la Cercul Polar de Nord la Marea Mediterană  - Ford Mustang este în fruntea ratingurilor de vânzări  a mașinilor sport în toată Europa, - a spus  Roelant de Waard, vicepreședinte marketing, vânzări  și deservire al companiei Ford of Europe. – Cumpărătorii europeni continuă să joace un rol important  în succesul mondial   Mustang. Popularitatea mașinii sport printre șoferii de vârste  și nivel  de experiență diferite  nu trece  - în porimele trei luni, 2017 am comercializat în această regiune 3600 mașini Mustang».

Accederea Ford Mustang pe piedestalul de bestseller mondial în 2016 s-a datorat în mare parte  dezvoltării globale continue, creșterii vânzărilor în Germania și China. Încă o cauză – prezentarea automobilului pe piețele mici, d.e. Noua Caledonie, Gibraltar, Bonaire.   


În China Ford Mustang a fost lansat în a.2015, și de atunci este bestsellerul mașinilor sport pe cea mai mare piață din lume. Conform IHS Markit înregistrările mărcii Mustang în 2016 au sporit cu 74% comparativ cu 2015.

Cu peste 8,4 milioane «like», Mustang este automobilul preferat pe  Facebook. Acum este accesibil în 140 țări de pe toate continentele, cu excepția Antarcticii. În Europa, Ford Mustang poate fi procurat cu motorul de 5litri V8 și 421 c.p. sau de 2,3 l EcoBoost de 317 c.p. și cutie mecanică sau automată în 6 trepte.  
Recent  Ford a lansat în Europa două versiuni speciale noi ale modelelor Ford Mustang cu  design elegant unic și caracteristici  exclusive. Modelul  Ford Mustang Black Shadow este oferit cu motor de 5 litri V8, cutie mecanică sau automată în 6 trepte și patru variante de culoare a caroseriei   - Platinum White (alb), Triple Yellow (galben), Race Red (roșu) și Grabber Blue (albastru). Designul unic prevede emblema neagră cu imaginea unui ponei pe grilajul   GT, cu jante exclusive de  19inch din aliaj și spițe în formă de Y , dungi negre neclare de-a lungul proeminențelor de pe capotă și părțile laterale ale caroseriei în partea de jos a pasajelor roților, și insigne negre   «5 0 litri» pe aripile din față.  Modelul  Ford Mustang Blue întruchipează spiritul automobilelor clasice   Mustang,  în nuanțe atrăgătoare  Grabber. Caroseria modelului este de un albastru   Grabber Blue cu dungi negre neclare, care traversează centrul capotei și a acoperișului,   jantele de  19 inch  negre. Variante de motorizare   - cel de 5litri  V8 și cel de 2,3 litri EcoBoost și cutie mecanică sau automată în 6 trepte. 

* Cele 20 de piețe europene  : Austria, Belgia, Marea Britanie, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, România, Suedia și Elveția.
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load