Deasupra drumului atîrnă o „ghirlandă” de-a lui Chirtoacă (VIDEO, FOTO)

Deasupra drumului atîrnă o „ghirlandă” de-a lui Chirtoacă (VIDEO, FOTO)

Serviciile municipale n-au înlăturat pînă în prezent consecinţele calamităţii naturale.

Pe o linie de transport de energie electrică din sectorul Botanica al capitalei deja de trei săptămîni atîrnă o ramură, care evident nu se înscrie în peisaj. Angajaţii gospodăriei comunale pur şi simplu n-o observă, comunică NOI.md.

Martori ai acestei „podoabe” originale, care atîrnă deasupra carosabilului sînt în mod involuntar şoferii, care circulă pe strada Grenoble. La o distanţă mică de intersecţia cu bulevardul Cuza Vodă pe o linie de transport a enegiei electrice atîrnă o ramură mare sub formă de suliţă. E greu de imaginat că serviciile municipale n-au fost informate pînă acum despre această „ghirlandă” de lemn, deoarece fluxul de maşini, care circulă pe această stradă, constituie cîteva mii de automobile pe zi. Mulţi şoferi, care circulă pe aici, au dubii în legătură cu organizarea şi competenţa serviciilor primăriei, care nu sînt în stare să facă ordine pe un drum aglomerat.

După cum ne putem convinge din imaginea video şi fotografiile plasate la sfîrşitul acestei informaţii, ramura s-a rupt de la un arbore de pe partea opusă a carosabilului. Ea a fost aruncată pe linia de transport a energiei electrice în urma calamităţii naturale, care s-a abătut asupra Chişinăului în aprilie. Şoferii sînt de părere că Dorin Chirtoacă şi subalternii lui tratează aceasta ca o “ghirlandă” stradală, prin care în mod  original “s-a făcut faimoasă” echipa actualului primar.
 Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Aliona 10 mai. 06:40

Mai deschideti ochii,si o sa vedeti ca tara de fapt e plina de ghirlande,si marea majoritate sint rezultatul impotentei populatiei de a -si face curat la ei in casa,curte,strada,mai vedeti ca stati cu pomi in apartamente cite o saptamina si asteptati sa vina Chirtoaca sa va faca curat in casa,poate macar incercati sa va miscati fundurile si sa va puneti substanta cenusie in miscare,macar cei care le a mai ramas cceva din ea,si sa observati ca de fapt este vorba de o calamitate naturala,dar noi de sta si avem ce avem pentru ca mereu cautam CINE ESTE VINOVAT?,si stam ca niste paraziti fara a face nimic,HALAL!Curculiu de la Schinosa 6 mai. 19:26

А причём тут Чеканы ? Это же верхняя Ботаника ...

klm 6 mai. 18:56

Ну эта гирлянда не от Киртоака правда ведь ?) Эта гирлянда от меня Чеканам на память.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load