X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

STUDIU OIM: Diaspora preferă VIZA.md (FOTO)

6 mai. 2017,, 11:00   Societate
3106 0

Conform rezultatelor cercetării realizate recent de Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Republica Moldova (OIM), Viza.md este unul din cele mai populare portaluri printre migranții moldoveni, aflați în străinătate.

Viza.md s-a clasat pe locul 4 cedînd doar cîteva poziții în fața site-urilor guvernamentale precum: Pagina web a Biroului pentru Relații cu Diaspora (1 loc), pagina MAEIE calculată împreună cu cele 36 de pagini web ale ambasadelor și consulatelor din străinătate (locul 2).

Datele statistice au fost prezentate recent la Chișinău în cadrul Atelierului de validare a rezultatelor obținute în urma Studiului „Analiza conținutului și structurii resurselor web destinate migranților originari din Republica Moldova, inclusiv din Transnistria și cetățenilor străini care vor să imigreze în Republica Moldova”, eveniment care a fost organizat la 3 mai 2017.


Atelierul de validare sus-menționat este realizat în cadrul proiectului privind Susținerea implementării componentei de migrație și dezvoltare a Parteneriatului de Mobilitate, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Organizația Internațională pentru Migrație, Misiunea din Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?