Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

China, anunț DEVASTATOR pentru SUA și Franța

6 mai. 2017,, 02:30   Externe
2451 0

China nu are limite! Ultima aroganță a guvernului asiatic pare să fie pusă în aplicare după ce s-a reușit primul zbor al unui avion de mari dimensiuni făcut în China.

China urmează să intre în concurență cu Boeing (firmă americană) și Airbus (rivalul americanilor cu sediul în Franța) după ce avionul de mari dimensiuni C919 a efectuat primul zbor. Reușita este cu atît mai mare cu cît China dorește să devină o piesă importantă pe piața mondială a aviației, precizează Reuters.

Avionul C919 a aterizat pe aeroportul international din Shanghai dupa un zbor de 80 de minute, in ovatiile a mii de demnitari, lucratori in aviatie si admiratori.

Aeronava este un simbol al ambitiilor Chinei de a intra pe piata mondiala a avioanelor, estimata ca va ajunge la 2.000 de miliarde de dolari in urmatoarele doua decenii, si al planului mai larg al Beijingului numit "Made in China 2025", de a promova produse fabricate in tara, de la medicamente la roboti.”M-a emotionat sa vad decolarea C919. Este un moment pe care l-am asteptat mult timp. Cred ca in viitorul nu prea indepartat vor concura umar la umar cu Boeing si Airbus”, a spus Wang Mingfeng, care a asistat la zbor pe aeroportul Shanghai.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?