Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon s-a întîlnit cu Prințul de Monaco

5 mai. 2017,, 11:27   Politică
3234 0

Șeful statului s-a întîlnit astăzi cu Prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea, informează NOI.md.

Cei doi au discutat în special despre oportunităţile existente în domeniul cooperării economice. Igor Dodon și-a exprimat speranța că această vizită a Prințului de Monaco va pune baza unei noi colaborări bilaterale în beneficiul ambelor state.

„Republica Moldova are ocazia să implementeze mai multe reforme în domeniul economic, în special de atragere a investițiilor. Cu siguranță că experiența prietenilor, colegilor noștri ne va permite să creăm în țara noastră condiții economice și fiscale benefice pentru atragerea investitorilor străini. Am exprimat interes în vederea dinamizării dialogului politic şi a semnării unor proiecte concrete în domeniul economic”, a declarat Dodon.

„Sîntem mulțumiți de vizita noastră aici, am descoperit o țară nouă cu posibilități enorme. Ne-am dori să fim și noi o parte mică în procesul de dezvoltare a țării. Posibilități există pentru investiții, pentru viitoare parteneriate în diverse domenii”, a menționat, la rîndul său, Prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea.
La invitația prim-ministrului Pavel Filip, Principele Albert al II-lea de Monaco întreprinde în această săptămînă o vizită în Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?