X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

La toamnă, la Chişinău ar putea fi organizată expoziţia "Fabricat în China"

5 mai. 2017,, 09:30   Economie
1590 1

La toamnă, la Chişinău ar putea fi organizată expoziţia "Fabricat în China", care va întruni circa 100 de expozanţi din toate sectoarele de activitate din China.

Despre aceasta s-a discutat la întrevederea preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI), Sergiu Harea, cu o delegaţie de oameni de afaceri din provincia Jiangxi, China, interesată de stabilirea relaţiilor de colaborare cu Moldova.

Surse din cadrul CCI au relatat pentru INFOTAG că în cadrul întrevederii s-a discutat despre necesitatea organizării unor proiecte comune, menite să întărească relaţiile comerciale dintre Republica Moldova şi China.

Oamenii de afaceri chinezi au prezentat proiectul unei muzeu vinicol, în care în prezent sînt amplasate produsele georgiene. Chinezii au înaintat propunerea ca şi producătorii moldoveni de vinuri să-şi plaseze produsele la acest muzeu.

Sergiu Harea a asigurat delegaţia chineză de întregul sprijin pentru informarea companiilor vinicole moldoveneşti interesate de piaţa chineză, subliniind necesitatea organizării unor evenimente comune. În acest context, preşedintele CCI i-a invitat pe chinezi, însoţiţi de businessmeni interesaţi de piaţa autohtonă, să participe la Forumul investiţional internaţional, care va avea loc pe 7 iunie la Bălţi. Delegaţia chineză a confirmat prezenţa la eveniment, urmînd să prezinte lista participanţilor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?