Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Parlamentul a luat act de demisia unuia dintre vicepreședinții instituției

4 mai. 2017,, 14:38   Politică
2165 0

Legislativul a luat act astăzi de cererea de demisie a vicepreședintelui Parlamentului Liliana Palihovici, comunică NOI.md.

Un proiect de hotărîre în acest sens a fost aprobat la ședința de astăzi a Legislativului. Totodată, instituția a declarat vacant un mandat de deputat pe lista PLDM. În locul Lilianei Palihovici, în Parlament ar urma să acceadă fostul deputat și fost viceministru al Agriculturii Nicolae Olaru. În cazul în care el va refuza mandatul de deputat, locul rămas vacant ar putea fi ocupat de Nicolae Fachira, inginer de profesie.

La sfîrșitul săptămînii trecute Liliana Palihovici, vicepreşedinte al PLDM, a anunţat că demisionează din funcţia de deputat. Ea și-a argumentat decizia prin faptul că politica din Moldova nu are principii, ci doar interese înguste, iar demagogia a fost ridicată la rang de religie în Parlament. „Democraţia a picat testul”, a spus deputata, declarîndu-şi dezamăgirea faţă de modul în care au evoluat lucrurile în țara noastră.

Palihovici a ținut să le mulțumească colegilor de partid, dar și consilierilor săi pentru munca depusă. „Sper că după ce voi coborî de la această tribună, să existe oameni care să se întrebe ce se întîmplă în aceasta țară”, a adăugat atunci Palihovici.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?