Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Au încercat să pătrundă în Moldova cu acte false

4 mai. 2017,, 14:15   Societate
1310 0

Două tentative de trecere a frontierei de stat cu mijloace de transport conduse în baza permiselor falsificate au fost dejucate de poliția de frontieră, notează NOI.md.

În primul caz este vorba despre un cetățean al Turciei, de 21 de ani, care s-a prezentat în dimineață zilei de joi la punctul de trecere „Giurgiulești-Galați”. În timpul formalităților de control polițiștii de frontieră au constatat că permisul de conducere nu corespundea niciunei rigori. La fel, în documentul prezentat nu erau incluși indicii ce ar sugera țara emitentă. Cetățeanul Turciei a declarat că a apelat la ajutorul juristului unui restaurant din Ucraina, unde activa în calitate de bucătar, achitînd pentru actul respectiv suma de 65 de dolari SUA. Permisul de conducere a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei, cazul este investigat în vederea stabilirii circumstanțelor infracțiunii.

Un cetățean al României, de 47 de ani, a fost documentat de polițiștii de frontieră din punctul de trecere ”Leușeni”, pentru deținerea permisului de conducere, eliberat de autoritățile bulgărești, cu semne vădite de falsificare. Și anume, în document erau contrafăcute datele referiritoare la perioada de valabilitate și datele personale. Bărbatul s-a abținut să facă declarații despre cele depistate. Permisul de conducere a fost transmis expertizei, precum și au fost dispuse măsuri speciale pentru identificarea metodei de fraudare documentară și alte aspecte specifice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?