Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Ellie Goulding la premiera noului RANGE ROVER VELAR din NEW YORK

4 mai. 2017,, 16:15   Ştiri Auto
2176 0
Debutul noului Range Rover Velar în SUA, în ajunul Salonului Auto Internațional din New York s-a produs în cadrul amplului eveniment cu transmisiune în direct al evoluării starului britanic Ellie Goulding. Ulterior a avut loc o licitație de caritate dedicată noului automobil de teren.
Ellie Goulding a adus un șarm britanic veritabil la premiera americană a noului Range Rover Velar și a fost primul om, care s-a așezat la volanul noului SUV în SUA. Prezentarea automobilului a început cu evoluarea interpretei cu piesa «Love Me Like You Do», transmisă în direct pe pagina ei de Facebook pentru spectatorii din întreaga lume.

Ellie Goulding: «Întotdeauna am fost o mare admiratoare a mărcii Range Rover, pentru mine este o onoare să particip la premiera din SUA. Îmi place să susțin inițiativele de caritate, care anual ușurează viața pentru peste 10 000 de persoane din orașele ,ele preferate ».
Noul Range Rover Velar va fi expus la licitație în cadrul seratei de caritate din East Side House Settlement la 13 aprilie,2017, în ajunul deschiderii Salonului Internațional Auto. Câștigătorul licitației va deveni unul dintre primii proprietari ai acestui automobil.
Întreaga sumă adunată la serata de caritate va fi transferată în favoarea East Side House Settlement, organizație necomercială care prestează servicii sociale și educaționale la Bronx ți în nordul Manhattanului.

Velar este noua măsură a atractivității și eleganței în familia Range Rover. Creat pentru a completa nișele dintre Range Rover Evoque și Range Rover Sport, automobilul este o interpretare proaspătă a valorilor tradiționale Range Rover.

Gerry McGovern, director design Land Rover: «Interiorul Velar este spațiul liniștii și a confortului, care se deosebește prin calitatea materialelor de finisare, măiestria executării șu detaliilor bine gândite ».

Velar continuă istoria evoluării Range Rover, cu tehnologii avansate, design atrăgător și atenție sporită pentru detalii.
Luxosul SUV de dimensiuni medii este întruchiparea confortului, a eleganței și a tehnologiilor avansate. Elementul central al designului interior este sistemul multimedia Touch Pro Duo cu două ecrane de rezoluție înaltă. Display - ele subțiri, intuitive, se încadrează organic în arhitectura generală a salonului și fac călătoria și mai confortabilă.

Velar a fost creat de la zero în baza arhitecturii din aluminiu Jaguar Land Rover. Construcția modulară este chezășia mersului lin, a economiei și a posibilităților SUV-ului. La premieră, cumpărătorilor le-au fost oferite 5 motoare la alegere: de la dieselul de2,0 litri Ingenium , cu 180 c.p. și emanații scăzute până la puternicul . V6 de 3,0 litri și 380 c.p. Ingenium de 300 c.p. pe benzină se va alătura șirului Velar pe parcursul a. 2017.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?