X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Stop paradei gay-lor şi lesbienelor! ©

14 mai. 2013,, 15:34   Societate
9897 8
Foto: nr2.ru
Mişcarea de Tineret „Voievod”, împreună cu alte asociaţii obşteşti, contestă dreptul de a oferi unor oameni bolnavi psihic posibilitatea de a se exprima public. Parada gay-lor şi lesbienelor trebuie oprită prin orice mijloace paşnice. Este o ruşine şi o insultă la adresa cetăţenilor Republicii Moldova. Este contrară principiilor morale şi creştine, ideilor de familie şi a unor valori umane.

Îmi permit să critic în primul rînd pe cei care se fac responsabili de politicile publice, administraţie, primărie şi alţii care au acceptat organizarea acestui marş ruşinos.

Politicienii de astăzi sînt dezorientaţi total şi nu mai fac diferenţa elementară dintre liberalism, capitalism şi desfrînare socială. Cu toate că nu mai cred să ajungă la urechile lor aceste cuvinte, sînt oameni care se prostituează în ultimul hal în Parlament. Prostia lor se răsfrînge şi asupra oamenilor.

De parcă nu ne-ar ajunge faptul că avem o groază de probleme, ne mai trebuie pe capul nostru şi poponari cu acte în regulă, cu mitinguri şi defilări, concerte în aer liber. Cine ştie, poate or fi şi în Parlament cîţiva care s-ar alinia acolo?

Nu de alta, dar dacă se acceptă cu atîta uşurinţă tot ce vine din Europa, nu ar fi o tragedie pentru ei să şi-o tragă cu manifestanţii, aşa, în numele libertăţii şi democraţiei.

E jalnic – dincolo de problemele politice, aleşii noştri nu se opun nici măcar celor care ar trebui trataţi în clinicile specializate. Gay-i sînt oameni şi merită atenţie, sînt de acord, dar nu prin manifestaţii anticreştine, antiumane. Este ofensator pentru toţi creştinii gestul cu sărutul gay-lor în faţa Sfîntului Voievod Ştefan cel Mare, locul sfînt al moldovenilor.

Noi trebuie să înţelegem nişte lucruri elementare. Nici ţările occidentale care au acceptat legal asemenea forme de convieţuire nu sînt încîntate. Asta duce la o degradare morală, atacă valorile fundamentale ale creştinătăţii şi familiei. Însă sînt şi state pregătite să combată extinderea acestui fenomen. Sistemul de educaţie, sistemul judiciar, sistemul protecţiei sociale sînt domenii care funcţionează şi, respectiv, pot oricînd stopa "poponarii" din drumul lor liber.

"Poponarii" sînt un antipod, dacă vreţi, împotriva unor culturi fundamentaliste din unele ţări dezvoltate, care îşi caută drepturile. Noi însă riscăm să ne transformăm într-un stat care va presta servicii gay-lor, nemaivorbind deja de desfrînarea actualei generaţii, din toate punctele de vedere.

Ce poate crede un copil, văzînd că statul tolerează nebunii? Peste ani, el va fi convins că orice comportament poate fi tolerat şi are dreptul la existenţă.

Numai că trebuie să fim suficient de raţionali şi, poate, pe alocuri duri, pentru a înţelege că locul lor este în altă parte, iar punctul final al mitingului este o salvare de urgenţă!!!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?