Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

“#LumineazăCircul”, proiect social ce vine să redeschidă cea mai mare arenă din capitală

2 mai. 2017,, 17:30   Capitala
3284 0

La Chișinău a fost lansat un proiect social denumit sugestiv “#LumineazăCircul”, notează NOI.md.

Noul proiect social este promovat de trupa "Gîndul Mîţei" și are drept scop renovarea circului din capitală.

În cadrul unei conferințe de presă, ministrul Culturii, Monica Babuc, a vorbit despre eforturile comune ale tuturor partenerilor implicați în redeschiderea arenei mici a Circului din Chișinău, subliniind că pe parcursul celor 3 ani de la deschidere, au avut loc 13 reprezentații cu participarea a mii de spectatori.

„Astăzi, datorită unei convergențe de energii, unor prietenii durabile, această inițiativă sparge orice limite de percepție”, a remarcat Monica Babuc, făcînd referință la Andrei Locoman și Nicu Țărnă, care au venit cu această inițiativă.

Arena mare a Circului va găzdui la 5 mai concertul aniversar de 20 de ani ai formației autohtone de rock alternativ "Gîndul Mîţei", care va fi asezonat cu un spectacol de circ.

Formația a decis să-și sărbătorească aniversarea printr-un concert de excepţie pe una dintre cele mai mari scene din Chișinău, cu implicarea mai multor actori de teatru şi artişti, precum: Roman Iagupov, Geta Burlacu, Igor Dînga, Lidia Scarlat, Guz, Mev și alții.

„#LumineazăCircul” este un proiect social care are drept obiectiv sensibilizarea publicului privind necesitatea restaurării unor obiective de patrimoniu cultural, precum este arena mare a Circului din Chișinău, banii colectați în cadrul acestui concert vor fi direcționați spre reabilitarea acestui edificiu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?