X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

De ce s-a strîmbat Michelle Obama cînd a primit cadoul de la Melania Trump

2 mai. 2017,, 16:05   Externe
2761 0

Toată lumea a remarcat privirea încurcată a lui Michelle Obama cînd a primit cadoul tradițional de la Melania, în ziua învestirii lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA.

La aproape patru luni de la ceremonia cu pricina, fosta Primă Doamnă a explicat ce s-a întîmplat atunci.

Invitată la convenția American Institute of Architects din Orlando, Florida, Michelle Obama a declarat că mimica ciudată din ritualul predării ștafetei la Casa Albă era, de fapt, felul ei de a-și masca emoțiile puternice. Momentul în care soții Trump au ajuns la Casa Albă a coincis cu plecarea fiicelor soților Obama din casa în care locuiseră în ultimii opt ani.

”În acele momente în care noi deschideam ușa și primeam noua familie în casă, copiii noștri părăseau locul în lacrimi prin ușa din spate, luîndu-și rămas bun de la toți cei de acolo”, a explicat Michelle Obama, conform jurnaliștilor de la Today, citați de Huffington Post.

”Nu voiam să mă podidească plînsul, pentru că toată lumea ar fi crezut că plîng din cauza noului președinte”, a adăugat fosta Primă Doamnă.

Michelle Obama a mai declarat că nu intenționaează să se întoarcă la Casa Albă în 2020. ”N-aș putea să le cer copiilor mei să treacă din nou prin asta”, a spus ea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?