Percheziții la Vamă: Vor fi inițiate investigații de serviciu

Percheziții la Vamă: Vor fi inițiate investigații de serviciu

Serviciul Vamal s-a autosesizat pe faptul perchezițiilor operate de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție la postul vamal Chișinău 1 (PVI Industrială), fiind dispusă inițierea unei investigații de serviciu.

Serviciul Vamal își exprimă disponibilitatea acordării suportului necesar organelor de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor producerii ilegalităților invocate.

Totodată, sursa citată anunță despre relansarea apelul în adresa societății de a sesiza autoritatea vamală despre eventualele abuzuri admise de către colaboratorii vamali prin intermediul Centrului Unic de Apel, la numărul de telefon (+373 22) 574-111.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

ion 3 mai. 08:18

Unde vedeti voi lupta cu coruptia? Praf in ochii europenilor!!! Circ pentru prosti!!! Nu va bucurati degeaba, adeveratii corupti niciodata nu vor fi arestati...

Ghenadie. 2 mai. 18:23

Actuala guvernare dupa cum vedem a inteles deja ca trebuie sa elimine la maxim coruptia, doar astfel acest stat va prospera.

Cornel 2 mai. 16:35

Au reînceput să-i ia de fund pe vameși? nu-i rău deloc să se continuie curățenia aici, apropo după reforma făcută de Vrabie și lupta cu corupția Vama a devenit practic una din cele mai productive instituții de la noi cu venituri serioase la bugetul de stat.

Boris 2 mai. 15:39

Pe vremea lui Filat, CNA nici nu se gindea sa se duca la Vama, deoarece SEFUL nu permitea, dar acum vad ca merg arestarile a piinea calda.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load