Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Oameni obişnuiţi l-au primit la masă pe fondatorul Facebookului (FOTO)

3 mai. 2017,, 05:00   Externe
2347 0

Daniel Moore din Newton Falls, Ohio, l-a găzduit pentru cîteva ore pe fondatorul Facebookului, Mark Zuckerberg.

Acesta a luat cina cu familia Moore şi a postat apoi imaginii de la eveniment pe pagina sa personală de Facebook.
Cu doar 15 minute înainte ca masa să înceapă, Daniel Moore nu avea nicio idee cine o să intre pe uşă, relatează BBC. Bărbatul a fost selectat de echipa lui Mark Zuckerberg pentru o întîlnire cu acesta, dar lui nu i s-a spus cine va veni în casa sa. Tot ce ştia era că va avea ca oaspete un „foarte puternic filantrop din California, iar 90% dintre americani îi folosesc produsul“, scrie Mediafax.ro.

De cealată parte Zuckerberg se afla în Ohio ca parte a campaniei sale de a-i înţelege pe democraţii americani care au votat cu Donald Trump, candidatul republican. În ianuarie 2017, Zuckerberg a anunţat că va vizita toate cele 50 de state pentru a-i cunoaşte mai bine pe americani.

Daniel Moore este unul dintre americanii care au votat cu Trump, după ce a votat de două ori pentru Barack Obama. După vizita lui Zuckerberg, americanul a postat pe profilul său personal de Facebook o fotografie cu CEO-ul, însoţită de următorul mesaj: „Îţi mulţumesc mult că ai trecut pe la noi, Mark. Eşti un om de treabă. Mulţumesc pentru că eşti tu şi pentru tot ce faci“.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?