Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Ce a spus Oliver Stone despre filmul său despre Putin

2 mai. 2017,, 23:00   Externe
3696 0

Regizorul Oliver Stone a realizat o serie de interviuri cu Vladimir Putin, acestea urmînd să fie transmise în luna iunie în cadrul unui documentar intitulat ”Interviurile lui Putin”, transmite CNN.

Cel mai recent dintre interviurile lui Oliver Stone a fost realizat în luna februarie a anului curent, acesta fiind ultimul dintr-o serie pe care celebrul regizor le va folosi pentru a realiza un documentar unic.

Canalul de televiziune Showtime a cumpărat drepturile de difuzare a documentarului realizat de Stone, acesta urmînd să aibă premiera pe 12 iunie și va avea patru părți, de cîte o oră fiecare.

În clipul de promovare a documentarelor Stone îl întreabă pe Putin de ce au intervenit hackerii ruși în alegerile din SUA. Reacția președintelui rus la această întrebare este un zîmbet afectat.

Oliver Stone, care a fost numit cel mai controversat regizor de la Hollywood, a fost un critic dur al politicilor duse de Statele Unite în ultimele decenii, a declarat că interviurile cu Putin vor arăta un punct de vedere pe care America nu l-a mai auzit niciodată. ”Nu este atît un documentar, cît o secvență de întrebări și răspunsuri. Putin este unul dintre cei mai importanți lideri ai lumii și pînă acum Statele Unite l-au declarat dușman – un dușman puternic. Eu cred că este important să auzim ce are de spus”, a explicat Stone.

Regizorul a povestit că ideea de a crea acest material i-a venit în timp ce realiza interviurile cu și despre Edward Snowden în Rusia. ”Am vorbit mai întîi despre cazul Snowden, secvențe care apar și în documentar. Apoi cred că atunci i-am cîștigat încrederea și și-a dat seama că nu voi edita mult din ceea ce va spune.

Potrivit canalului Showtime, Stone s-a întîlnit cu Putin de peste 12 ori în ultimii doi ani, ultima dată - în luna februarie a acestui ani, pentru a realiza documentarul.

Interviurile cu Putin au fost folosite de Oliver Stone și pentru filmul ”Ucraina în foc”. În cadrul acestuia Vladimir Putin declarase că Moscova „se vede forțată să ia contramăsuri, adică să-și îndrepte sistemele de rachete spre instalațiile pe care le consideră drept o amenințare”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?