Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

ALERTĂ de călătorie în Europa!

2 mai. 2017,, 10:00   Externe
3311 0

Departamentul de Stat al SUA a emis o alertă de călătorie, anunţând că cetăţenii americani ar trebui să fie conştienţi de continua ameninţare a atacurilor teroriste de pe continentul european, informează Reuters, citat de Mediafax.



În cadrul alertei, Departamentul de Stat a citat incidente recente din Franţa, Rusia, Sedia şi Marea Britanie, adăugând că Stat Islamic şi al-Qaida „au abilitatea de a plănui şi executa atacuri teroriste în Europa”.

Departamentul de Stat a mai emis în trecut alerte de călătorie în Europa, înaintea sărbătorilor de iarnă, avertizare ce a expirat în februarie 2017.

Potrivit unui oficial al Departamentului de Stat, alerta nu a fost insuflată de o ameninţare specifică, ci mai degrabă a fost făcută cu scopul recunoaşterii riscului continuu al unor posibile atacuri, în mod special înaintea concediilor de vară. Alerta de călătorie va expira la data de 1 septembrie.

Centrele comerciale, edificiile guvernamentale, hotelurile, cluburile, restaurantele, lăcaşurile de cult, parcurile, aeroporturile şi alte asemenea locuri aglomerate sunt potenţiale ţinte ale atacurile, conform Departamentului de Stat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?