X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Anunț de ultimă oră a unui deputat! Ader la PDM

28 apr. 2017,, 12:28   Politică
3051 2

Deputatul liberal democrat, Iurie Chiorescu a anunțat astăzi în plenul Parlamentului Republicii Moldova că părăsește Partidul Liberal Democrat din Republica Moldova și fracțiunea, și aderă la Partidul Democrat din Moldova.

Acesta speră să fie inclus și în cadrul fracțiunii parlamentare a PDM. Precizăm, acum o săptămînă Curtea Constituțională a validat mandatul de deputat al acestuia.

Potrivit lui, analizînd evoluția PLDM în calitate de fondator al partidului, formațiunea și-ar fi abandonat propriile idei și convingeri spre care tindea la fondare.

În același timp, președintele fracțiunii PLDM, Tudor Deliu a dat citire procesului verbal al fracțiunii PLDM, înainte ca Chiorescu șă-și anunțe demisia.

“Fracțiunea anunță că deputații Eugen Bodarev si Iurie Chiorescu, nu aparțin fracțiunii parlamentare a PLDM”, a spus acesta.

Curtea Constituțională a validat mandatele acestora ca urmarea a demisiei deputaților Alexandru Barbăroșie și Victor Roșca.

Eugen Bodarev, a anunțat anterior că părăsește Partidul Liberal Democrat din Moldova și va deveni membru al celui mai nou grup Parlamentar - Grupul Parlamentar Popular European.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?