X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Opozantul rus Alexei Navalnîi, internat după ce a fost stropit cu vopsea (FOTO)

28 apr. 2017,, 00:10   Externe
4250 5

Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, a trebuit să fie internat joi într-un spital din Moscova după ce un necunoscut i-a pulverizat vopsea verde pe față, transmite EFE, potrivit Agerpres.ro.



"Mi-au pulverizat fața cu vopsea verde chiar la ieșirea din birou. Cel mai rău este că acum am tot ochiul drept verde. Atât pupila, cât și corneea", a scris Navalnâi, pe Twitter, admițând că s-a speriat crezând că era vorba de un acid.

În fotografia postată de opozant pe rețelele sociale se poate vedea cum acesta are întreaga față verde și are dificultăți în a deschide ochiul drept.

"M-au diagnosticat cu o arsură chimică la ochiul drept", a precizat Navalnâi, care a trebuit să fie transportat la spital cu ambulanța.

Navalnâi, care a fost atacat în același fel luna trecută la deschiderea unui birou electoral în orașul Barnaul, a recunoscut că durerea este dificil de suportat și a spus că va denunța incidentul la poliție.

Conform presei locale, autoritățile au decis să înceapă o campanie de discreditare a lui Navalnâi, a cărui capacitate de mobilizare preocupă Kremlinul în vederea alegerilor prezidențiale din 2018.

Recent, el a executat 15 zile de arest administrativ pentru organizarea la finalul lui martie a celor mai mari proteste antiguvernamentale de la reîntoarcerea la Kremlin, în 2012, a lui Vladimir Putin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?