Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Utilizatorii rețelelor de socializare, interesați de soția lui Macron

28 apr. 2017,, 03:00   Externe
5089 0

Pentru mulți utilizatori chinezi ai rețelelor de socializare soția candidatului la postul de președinte al Franței Emmanuel Macron s-a dovedit a fi mai interesantă decît campania electorală a politicianului.

O varietate de subiecte despre Brigitte Macron au fost abordate pe WeChat. Unul dintre ele se numește „Macron: calea lui spre dragoste este mult mai interesantă decît drumul spre președinție”. Chinezii s-au arătat surprinși de diferența de vîrstă dintre soți: politicianul are 39 de ani, iar Brigitte - 64. Utilizatorii WeChat au mai atenționat asupra faptului că Macron a devenit bunic vitreg la 30 de ani.

Potrivit publicației South China Morning Post, circumstanțele în care s-a căsătorit politicianul francez i-au determinat pe utilizatorii rețelelor de socializare chineze să-l compare cu un personaj negativ al telenovelei anticorupție populare „În numele poporului” Zi Tōngwèi. După scenariu, Zi își sacrifica dragostea de dragul carierei și se căsătorește cu fiica unui funcționar influent care este mai în vîrstă decît el cu zece ani.

Alți internauți l-au apărat pe Macron și și-au amintit că popularul cîntăreț Aaron Kwok în vîrstă de 51 de ani este căsătorit cu o femeie de 29 de ani. „Dacă căsătoria este fericită, ce importanță are vîrsta”, a scris unul dintre utilizatori ai WeChat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?