Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Șarapova, despre revenirea sa după suspendare

27 apr. 2017,, 13:25   Sport
3211 0

Tenismana rusă Maria Șarapova a comentat revenirea pe teren după ce a fost suspendată, fiind depistată pozitiv cu Meldonium.

Spusele sportivei sînt citate pe site-ul Asociației de Tenis Feminin (WTA).

„Nu este nimic mai bun decît acest sentiment. Am simțit ceva special atunci cînd am ieșit din nou pe terenul pe care am petrecut mult timp cînd eram o fetiță mică. Am așteptat foarte mult timp acest lucru. Acum, pentru mine fiecare meci este important, indiferent cu cine joc. Am nevoie să cîștig game-urile, seturile și meciurile”, a spus Șarapova.

Pe 26 aprilie rusoaica a învins-o pe italiana Roberta Vinci în primul tur al turneului Asociației de Tenis Feminin (WTA) la Stuttgart (Germania). Meciul s-a încheiat cu scorul 7:5, 6:3. În următoarea rundă Șarapova va juca cu compatrioata sa Ekaterina Makarova.

Acest meci a fost primul pentru sportivă după expirarea termenului de suspendare a acesteia. În iunie 2016 Federația Internațională de Tenis (ITF) a suspendat-o pe Șarapova pe doi ani, după ce ea a fost depistată pozitiv cu Meldonium. În luna octombrie a aceluiași an, Curtea de Arbitraj Sportiv (CAS) a redus termenul suspendării pînă la 15 luni.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?