X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Cine este directorul Administrației de Stat a Drumurilor, reținut de CNA

27 apr. 2017,, 11:57   Societate
1689 0

Veaceslav Teleman, directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor, a fost reținut și este escortat la Centrul Național Anticorupție (CNA), anunță Angela Starinschi, purtătoarea de cuvînt a CNA.

Astăzi, în biroul lui Teleman au fost efectuate percheziții. Veaceslav Teleman a fost numit în funcția de director interimar al Administrației de Stat a Drumurilor în martie 2016, el activînd însă și anterior în această instituție, unde a ocupat diverse funcții. Conform declarației sale cu privire la venituri și proprietate pentru anul 2015, Teleman a avut un salariu de 211 mii de lei în acel an.

Astăzi, sursele ZdG susțin că au loc percheziții și la Iurie Chirinciuc, ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

În dimineața zilei de 27 aprilie au demarat percheziții la mai multe adrese unde domiciliază funcționari din cadrul Ministerului Transporturilor și reprezentanți ai unor companii. În acest moment au loc percheziții și la sediul Administrației de Stat a Drumurilor, în biroul conducătorului acestei instituții. Acțiunea are loc în cadrul unui dosar penal pornit pe fapte de corupție, în care sînt vizate și proiecte finanțate din fonduri europene, informează Angela Starinschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?