Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Marea curățenie a început! Salvatorii și pompierii vin în ajutorul Primăriei

27 apr. 2017,, 10:51   Capitala
1912 0

Dis-de-dimineață salvatorii și pompierii au fost mobilizați la defrișarea arborilor doborîți de intemperia produsă în țara noastră în zilele de 20-21 aprilie, notează NOI.md.

Salvatorii și pompierii sînt dislocați în 25 de sectoare alături de polițiști, carabinieri, ostași, dar și reprezentanți ai Serviciului Silvic de Stat.

Pe parcursul a două zile specialiștii vor tăia crengile care riscă să cadă și vor curăța străzile de arborii doborîți.

Conform programului, lucrul va începe la ora 5 dimineața și va continua pînă la ora 12.30, atunci cînd lucrătorii vor putea lua prînzul. Activitatea va fi reluată la ora 13.30 și va dura pînă la ora 16.30. În intervalul orelor 16.30-19.00, în capitală nu se va lucra, pentru a nu periclita deplasarea autovehiculelor în orele de vîrf.
Specialiștii își vor relua lucrul la ora 19.00 și vor munci pînă la ora 22.00. Acest regim de lucru pentru specialiștii implicați în defrișare este planificat pentru zilele de 27 și 28 aprilie. Oameni sînt rugați să dea dovadă de înțelegere și să ocolească zonele periculoase.

Mai mult, conducătorii auto sînt îndemnați să respecte regimul de viteză și să se conformeze indicațiilor inspectorilor de patrulare. Salvatorii îndeamnă cetățenii să-și protejeze copiii și să nu le permită plimbările în zone cu arbori și cabluri desprinse de stîlpi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?