X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Planul lui Kim Jong-un: copii care poartă bombe nucleare

27 apr. 2017,, 12:45   Externe
9845 1

Liderul Ligii Tineretului din Coreea de Nord a anunțat că peste cinci milioane de tineri sînt pregătiți să ia cu asalt Statele Unite și Coreea de Sud, înarmați cu bombe nucleare, scrie Daily Mail.

Mesajul transmis de Comitetul Central al Ligii Tinerilor din Coreea de Nord, Kimilsungist-Kimjongilist este unul de-a dreptul înfricoșător. Tinerii nord-coreeni au promis să distrugă Statele Unite și Coreea de Sud la cea mai mică provocare, în contextul escaladării crizei din Coreea. Ei transmit că 5 milioane de copii sînt pregătiți de luptă și știu cum să folosească armament nuclear.

Agenția de știri din Coreea de Nord a citat un purtător de cuvînt al organizației de tineret a Partidului Comunist, spunînd că ”tinerii se antrenează permanent pentru a se menține în formă, fiind gata să distrugă, nemilos, cu cinci milioane de bombe nucleare, grupul de demoni care încearcă să aducă un dezastru nuclear”.

Avertismentul a venit după ce Coreea de Sud a anunțat că va permite Statelor Unite să construiască un sistem antirachetă pe teritoriul său. Și tot în aceeași zi a fost raportat faptul că un submarin american dotat cu rachete a ancorat în Coreea de Sud.

De asemenea, portavionul USS Carl Vinson se îndreaptă spre peninsula Coreea pentru a se alătura Coreei de Sud în vederea realizării unor exerciții militare. Coreea de Nord a transmis că este pregătită să scufunde un portavionul american. Gestul ar fi menit să demonstreze puterea militară a lui Kim Jong-un în contextul crizei coreene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?