Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Suma fabuloasă cu care a fost scoasă la licitație casa lui Marilyn Monroe

27 apr. 2017,, 05:00   Externe
1730 0

Dacă vreți să respirați aerul fin pe care, cîndva, l-a respirat și Marilyn Monroe, aflați că ultima ei reședință a fost listată pe site-urile de specialitate.

E vorba despre proprietatea din Los Angeles, cumpărată de Marilyn cu patru luni înainte de a-și găsi sfîrșitul…

Poate nu e tocmai glamour să cumperi o casă în care, în 1962, o stea hollywoodiană a fost găsită fără suflare, dar e clar interesant să vezi locul în care aceasta a trăit în ultimele patru luni de viață.

Ei bine, pentru „doar” 6,9 milioane de dolari, această casă, autentică, din 1929, poate fi achiziționată! Desigur, e important de știut că reședința este mobilată parțial și că într-adevăr piesele de imobilier sunt, în mare parte, cele care i-au aparținut lui Marilyn Monroe.

Vila somptuoasă este situată în cartierul Brentwood, de la Hollywood, și dispune de patru dormitoare și trei băi. Proprietatea se-ntinde pe 243 de metri pătrați, dispunând de o piscină, casă de oaspeți și o livadă de citrice.

Casa a fost vîndută anterior în noiembrie 2012, pentru 5.1 milioane de dolari. ”Cînd te plimbi prin casă și grădină ești imediat lovit de o liniște și o pace incredibilă. Este o adevărată oază în inima celui mare mare cartier din Los Angeles”, spune Lisa Optican, agentul imobiliar care se ocupă de această proprietate.

Amintim că Monroe a cumpărat, și parțial mobilat, această reședință cu doar patru luni înainte de a muri din cauza unei supradoze cu medicamente. Prețul reședinței a fost atunci de 75.000 de dolari.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?