Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Topul actelor falsificate descoperite la frontieră

26 apr. 2017,, 15:00   Societate
1790 0

64 de procuri false au fost depistate în timpul controlului de frontieră, de la începutul anului până în prezent.

Procurile eliberate de autoritățile poloneze s-au dovedit a fi cele mai des contrafăcute, în număr de 24, fiind urmate de procurile bulgărești – 23. Majoritatea împuternicirilor notariale falsificate (50) s-au reținut în punctele de trecere situate la frontiera cu Ucraina.

Cel mai recent caz a fost consemnat în punctul de trecere ”Criva-Mamaliga”. La controlul de frontieră s-a prezentat un cetățean al Ucrainei de 26 de ani. Tânărul conducea un mijloc de transport marca Volkswagen-Passat, înmatriculat în Polonia. Polițiștii de frontieră au realizat controlul suplimentar al vehiculului cu ajutorul tehnicii speciale. În rezultat documentul prezenta semne vădite de falsificare, mai multe elemente nu corespundeau celor autentice. Bărbatul a declarat polițiștilor de frontieră că nu cunoște despre falsul depistat, deoarece nu a participat la perfectarea documentului.

Procura a fost ridicată şi transmisă spre expertiză, iar angajaţii Poliţiei de Frontieră investighează cazul în vederea stabilirii circumstanţelor infracţiunii. Mijlocul de transport a fost confiscat, iar cetățeanul ucrainean a făcut cale întoarsă la frontieră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?