X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Automobilist din Moldova este în preajma Everestului (FOTO/VIDEO)

25 apr. 2017,, 18:15   Societate
4207 1

Numele lui este Andrei Elistratov, cei care activează în domeniul auto știu că Andrei este directorul Jaguar Moldova, brand ce face parte din portofoliul mărcilor auto importate în Moldova de grupul DAAC Hermes.


De curînd însă, Andrei a lăsat într-o parte frumoasele mașini britanice și a plecat într-o aventură care l-a dus tocmai în Nepal. Fiind pasionat de hiking, eroul nostru și-a dorit să atingă vîrfuri și mai înalte decît cele ale munților din România.

Și unde poți găsi cele mai înalte vîrfuri montane dacă nu în preajma vîrfului numărul 1 din lume, muntele Everest? Este adevărat că Andrei Elistratov nu și-a pus în plan de această dată să urce la 8.848 de metri înălțime, spune el că este prea riscant să o faci din prima fără experiența de a escalada asemenea vîrfuri și foarte costisitor. Chiar și așa, Andrei împreună cu cîțiva prieteni, la fel și ei din Moldova, au urcat pînă la 5.645 de metri pe vîrful Kala Pattar de unde se vede cel mai frumos Everestul.

Conaționalii noștri au văzut foarte multe lucruri frumoase în Nepal și unde mai pui că au reușit să ajungă mai sus de renumitul Elbrus care este cel mai înalt vîrf din Federația Rusă și Europa. În plus, Andrei Elistratov împreună cu prietenii săi au înnoptat în Everest Base Camp care se află la 5.300 de metri altitudine și care de altfel este punctul de start al celor ce pornesc spre cel mai înalt vîrf din lume.

Pînă revine Andrei și echipa acasă, vă lăsăm să vă bucurați de cîteva poze făcute de băieți pe versanții din Nepal, iar deja cînd vor reveni acasă avem deja stabilit un interviu cu Andrei Elistratov pe care îl vom face chiar din Mașina Anului 2017 în Lume – Jaguar F-Pace și în cadrul căruia vom afla cum este să urci atît de sus și cît de tare este o asemenea experiență!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?