X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Scandal în CMC: ce nu au putut împărți primarul și consilierii

25 apr. 2017,, 12:44   Capitala
2511 1

Solicitarea primarului Dorin Chirtoacă de a majora Fondul de rezervă al municipiului, în scopul lichidării consecințelor dezastrului din Chișinău, a provocat dispute astăzi la Primărie, informează NOI.md.

Consilierii socialiști l-au acuzat pe primarul Dorin Chirtoacă de faptul că a gestionat ineficient situația de criză în care s-a pomenit orașul, în urma intemperiilor de săptămîna trecută.

„Să fie foarte clar: eu cred că acest cetățean nu a mers prin oraș zilele acestea, l-am văzut doar în două poze, la cimitir. În oraș e dezastru. V-ați bătut joc. Să cereți acum milioane de lei fără să dați exemplu pentru ce vor fi cheltuiți banii, ce devize de cheltuieli sînt este ilegal. Masa lemnoasă deja astăzi se fură peste tot în oraș, stau cablurile pe jos oriunde, în timp ce copiii merg la grădinițe, la școală. Nu a fost făcut practic nimic. Patru zile nu v-am văzut în capitală”, a menționat consilierul PSRM Ion Ceban.

Consilierul socialist l-a atenționat pe primar de faptul că „va merge pe urmele lui Gamrețchi și Grozavu”. În replică, primarul a calificat spusele lui Ceban drept „idiotism”.

După o oră de certuri, consilierii municipali au decis totuși alocarea surselor financiare pentru lichidarea consecinţelor calamităţilor naturale. În acest sens, Fondul de rezervă al municipiului Chişinău a fost suplinit cu 20 de milioane de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?