Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum își ascund identitatea băieții de la Carla’s Dreams?!

25 apr. 2017,, 10:14   Showbiz
2882 0

Artiștii fără chip formează o familie pe scenă, dar în afara ei fiecare își vede de drumul propriu. Băieții de la Carla’s Dreams preferă să nu amestece viața personală cu cea profesională, așa că nu pleacă în vacanță decît separat.

Carla’s Dreams a reușit în ultimii ani să scoată hit după hit și să ajungă la onorarii record (trupa nu mai cîntă pentru plată mai mică de 10.000 de euro).

Colaborarea dintre membrii trupei e una de invidiat. Și, cum se întîmplă în cazul majorității formațiilor, probabil lumea crede că ei sînt și în viața cotidiană nedespărțiți. Realitatea este însă că, odată ce show-urile se termină și ies pe ușă ca niște anonimi, fără măștile ce i-au făcut celebri, băieții au program separat.

La fel se întîmplă și în vacanțele peste hotare, în care pleacă să-și încarce bateriile.

„Toți au fost plecați în afara Europei, dar separat. Nu merg împreună. Și nici nu obișnuiesc să-și spună destinațiile pe care le au”, a mărturisit pentru Libertatea o persoană din anturajul acestora.

Artiștii originali din Chișinău cîștigă suficient de mulți bani încît să-și permită să se distreze și să meargă oriunde își doresc. Cu toate acestea, spun că lucrurile mărunte sînt cele care îi fac fericiți. „Nu facem nimic interesant în timpul liber. Doar prieteni, mîncare bună și somn”, susțin ei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?