Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

ONU a donat SPCSE echipament pentru lichidarea consecinţelor ninsorii

23 apr. 2017,, 19:00   Societate
2909 0

Astăzi a avut loc distribuirea și înmânarea echipamentului donat de către Organizaţia Naţiunilor Unite Moldova, care a răspuns prompt la solicitarea dată, și prin intermediul organizaţiilor sale UNICEF, UNDP, UNFPA, UN Women, OIM şi UNAIDS, a mobilizat toate fondurile de suport la dezastre.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a beneficiat de o donație, constituită din echipament care poate fi folosit în lichidarea consecințelor situației create.

Au fost donate 41 generatoare, 30 motoferăstraie și 13 tone combustibil, toate în sumă de circa 1.010.000 lei.
Acest echipament a fost distribuit prin subdiviziunile Serviciului PC şi SE din zonele afectate, și anume în municipiul Comrat, Chișinău (inclusiv Detașamentele de căutare-salvare), raionul Cahul, Hâncești, Ungheni și Căușeni.

Șeful Serviciului PC SE, Mihail Harabagiu a mulțumit Organizaţiaei Naţiunilor Unite din Moldova și tuturor organizațiilor sale pentru această donație.

Echipamentul donat le va servi echipelor de salvare drept unul suplimentar și va fi de mare ajutor pentru lichidarea consecințelor situației excepționale în urma ninsorii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?