Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Veteranii moldoveni vor putea zbura cu avioanele „AEROFLOT“ gratuit

22 apr. 2017,, 14:30   Societate
4193 7

Cu ocazia Zilei Victoriei veteranii vor putea zbura la bordul aeronavelor „AEROFLOT“ gratuit. Acțiunea se va desfășura de pe data de 3 mai pînă pe 12 mai 2017, la ea vor putea participa toți veteranii, invalizii Marelui Război pentru Apărarea Patriei, precum și foști deținuți minori ai regimului fascist.

“Veteranilor și invalizilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei, foștilor deținuți minori ai regimului fascist, care locuiesc pe teritoriul Rusiei, țărilor CSI, în Statele Baltice și Georgia și sînt cetățeni ai țărilor respective, le va fi oferit dreptul la zbor gratuit, în compartimentul econom.

„AEROFLOT“ se obligă să plătească nu numai tarifele, ci și toate impozitele și taxele. De asemenea, fiecare participant al acțiunii de sărbătoare are dreptul de a perfecta transportarea gratuită a unei persoane însoțitoare”, au comunicat responsabili de la “AEROFLOT“.

De menționat că Eroilor Uniunii Sovietice și Cavalerilor deplini al Ordinului «Slava» compania le oferă bilete de avion pentru clasa business și confort. Restului participanților la acțiune le vor fi oferite locuri cu o clasă mai înaltă, în funcție de disponibilitatea acestora.

De adăugat că sînt oferite zboruri pe rutele din Rusia, precum și din: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kîrgîzstan, Kazahstan, Uzbekistan, Letonia, Estonia, Lituania, Moldova, Georgia. Participanților și invalizilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei le va fi oferită suplimentar posibilitatea de a zbura în Bulgaria, Ungaria, Germania, Polonia, România, Serbia, Croația, Austria, Republica Cehă. Biletul va fi valabil timp de o lună.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?