Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

O moldoveancă luptă pentru un loc de frunte în finala Miss USSR UK

21 apr. 2017,, 12:40   Societate
1638 0

În 2015, Irina Rotari ne anunța că va reprezenta Republica Moldova la Miss World Peace - competiție desfășurată în China și Regiunea Administrativă Specială Hong Kong.

A trecut cam un an și jumătate de atunci, iar acum, Irina luptă pentru un alt titlu, în cadrul concursului Miss USSR UK, desfășurat în Regatul Unit. După concurs, frumoasa basarabeancă s-a stabilit la Londra, iar acum își roagă concetățenii, inclusiv pe cei din diasporă, să o susțină cu voturi virtuale pentru a se clasa în top 6 concurente din finala de sîmbătă, scrie Ea.md.

O zi - atîta timp mai avem la dispoziție, ca să ne mobilizăm și să o susținem cu voturi virtuale pe Irina Rotari, în cadrul concursului Miss USSR UK. Sîmbătă, pe 22 aprilie, va avea loc finala competiției și tot atunci se vor număra voturile acordate finalistelor, pe cale virtuală.

Cei care vor să-și arate susținerea pentru Irina, o pot face accesînd ACEST LINK și acordîndu-i votul de încredere.

„Am oportunitatea să fiu printre concurentele finaliste la Miss USSR UK. Vreau să fac auzit cuvîntul MOLDOVA în întreaga lume, dar din păcate nu prea am susținere din partea poporului nostru. Sînt deja în finala competiției, dar am nevoie de voturi ca să ajung cît mai departe. Dacă moldovenii noștri ar înțelege cît de mult contează sprijinul lor, poate că aș avea mai multe șanse”, a spus Irina.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?