X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

MTID RM în așteptarea unei noi companii aeriene low-cost

21 apr. 2017,, 13:30   Economie
2355 0

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor este în așteptarea sosirii în Moldova încă a unei companie aeriene low-cost.

Declarația a fost făcută de către ministrul adjunct al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Vitalie Rapcea la întîlnirea cu locuitorii din sectorul Centru al municipiului Chișinău, transmite NOI.md.

Potrivit comunicatului ministerului de resort, în timpul dialogului Vitalie Rapcea a povestit despre dezvoltarea transportului aerian și atragerea companiilor aeriene low-cost. El a subliniat faptul că compania aeriană low-cost Wizzair deja lucrează în Moldova și că a deschis recent la Aeroportul Internațional Chișinău, baza sa operațională.

Viceministrul MTID a precizat că urmează să mai apară încă o companie aeriană care, la fel, va propune bilete la avion la prețuri reduse.

Vitalie Rapcea a relatat despre reformele din ramura transportului feroviar și naval privind crearea Agenției Navale și a Agenției Feroviare. A vorbit oficialul și despre construcția drumului de centură al orașului Chișinău și despre noua metodologie de repartizare a mijloacelor din Fondul Rutier, în dependență de numărul locuitorilor din localitățile republicii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?