DECRET! Igor Dodon a dispus implicarea Armatei Naționale în lupta cu stihia

DECRET! Igor Dodon a dispus implicarea Armatei Naționale în lupta cu stihia

Igor Dodon a semnat decretul privind mobilizarea Armatei Naționale pentru înlăturare consecințelor calamităților naturale care s-au abătut asupra Moldovei.

"Am dispus mobilizarea totala a efectivului armatei naționale pentru înlăturarea  consecintelor  calamităților naturale.  Decretul a fost semnat. Totodată, ma adresez tuturor cetatenilor tarii pentru implicare" a scris șeful statului pe o rețea de socializare. 

Tot astăzi, Comisia pentru situații excepționale în frunte cu Primul-Ministru a decis sa ceara Presedintelui RM instituirea stării de urgență.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

karateli 21 apr. 21:55

sa curete socialistii zapada ca sunt zdraveni si au shaibe upitanie, si chirtoaca cu liberalii, in general toti sa iasa la strins zapada, dar nu bietii soldatei slab imbracati si hraniti putin caloric! personal nu am asteptat ca cineva sa-mi curete zapada, am pus mana pe lopata si la sport afara. nu ca imputitii - stau si mananca la ckackat ca e zapada, si nimeni nu lucreaza si ei bietii nu pot merge la fitness sa se zacekineasca acolo!

? 21 apr. 21:54
Spam
трем семеркам21 апр. 11:26 21 apr. 18:12

прально - и всех сочиалистов на расчистку кишиневских улиц и молдавских дорог ...да и не забудьте про "черпалки" ведеркины - затопленные фазенды ваши придется "откачивать" тоже - сады ваши уже не спасешь... в отсутствии министра обороны армию могут послать только на гос.объекты да улицы убирать ПОСЛЕ бури, а не во время её !)

777 21 apr. 11:26

взять управление в свои руки и распустить правительство и парламент и примарию !!!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load