X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

S-au găsit hoții microbuzului cu colete din Italia (VIDEO)

20 apr. 2017,, 17:15   Societate
3121 0

În dimineaţa zilei de 20 aprilie curent au fost reținuți patru locuitori ai capitalei, bănuiţi de comiterea atacului tîlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia, transmite NOI.md.

Cazul a avut loc pe 5 aprilie curent în satul Buţeni, raionul Hînceşti. Suspecții, cu cagule pe cap, au atacat şoferul microbuzului, care tocmai oprise pentru a prelua de la o femeie un colet ce urma a fi transmis în Italia.

În urma investigațiilor s-a stabilit că victima a fost ameninţată cu un obiect asemănător cu un pistol, fiind impusă să predea transportul, bunurile şi mijloacele băneşti pe care le avea, după care bănuiţii s-au deplasat într-o direcţie necunoscută, iar cîteva ore mai tîrziu oamenii legii au găsit vehiculul, abandonat în preajma unui cîmp agricol din raionul Ialoveni.

Bănuiţii au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore. Aceştia au vîrstele cuprinse între 20-23 de ani, trei dintre ei fiind studenţi ai facultăţii de drept la o universitate din capitală.

În cadrul percheziţiilor efectuate la domiciliile bănuiţilor, au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice, un dispozitiv artizanal destinat pentru cultivarea drogurilor, precum şi mijloace băneşti, a căror provenienţă se presupune a fi din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor.

Dacă le va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare pînă la 10 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?