S-a trezit cu un copac în apartament (FOTO)

S-a trezit cu un copac în apartament (FOTO)

Arborii putrezi din capitală nu au căzut doar peste carosabil și mașini, dar și peste unele blocuri.

Ba mai mult, un copac care s-a rupt în sectorul Botanica a ajuns într-un apartament. În urma loviturii, geamul a fost făcut țăndări, iar craca copacului a ajuns pină în bucătărie. Cazul a avut loc pe strada Zelinski din sectorul Botanica.
 
„Am tras o sperietură de moarte. Da, da. Exact în bucătăria mea a căzut un copac. Geamul s-a spart și peste tot e sticlă. Nu am cuvinte cît de bine își fac treaba ăștia de la Spații verzi. Dle primar, dar dacă copacul cădea peste un om? Cîtă neglijență din partea autorităților”, scrie victima pe rețeaua de socializare Facebook.
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Solon 23 apr. 10:22

Poate ca Stihia va retrezi pe toti ca in fața Domnului toti suntem egali indiferent de simpatiile partiinice ce ne-au dezbinat. Mai cntinua si acum dezbinarea Cpacii nu au nici o vină. Ei trebuie ÎNGRIJIȚI la TIMP. Dacă vom continua cimentarea, betonarea, asaltarea tuturor terenurilor, Chisinauă vara va deveni o Sahară MOLDOVENEASCĂ cum le place unora să numească acest PICIOR DE RAI, sau potrivit suveranului pontif Ioan Paul al doiea -- GRĂDINA MAICII DOMNULUI Deci e timpul să avem grijă de GRĂDINĂ, de acest colți de RAI

Ксения 21 apr. 14:43

Так, стеклопакеты этой фирмы не покупаем. Не выдержало нападения дерева.

karateli 20 apr. 16:41

steklopaketul e nou, nici nakleicile de pe profil nu le-au dezlipit! da pri4em tut kirtoaca - sunt sigur ca daca taiau copacul oamenii de la spatiile verzi, locatarii blocului aveau sa ufta capul ca taie copacii sanatosi....distrug plamanii orasuluii......toamna asa zicea lumea si propagandistii anti kirtoaka cand se defrisau arborii batrani si se plantau tineri. e kakacios si kirtoaca dar hai sa fim obiectivi omului nostru nu-i intri niciodata in voie, asa e natiunea asta!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load