Vocea diasporei

Iată ce distribuie Primăria, în timp ce orașul e PARALIZAT(FOTO)

Iată ce distribuie Primăria, în timp ce orașul e PARALIZAT(FOTO)

Ar trebui să rîdem sau să plîngem, sau dacă am rîde atunci ar fi un rîs ironic.

Ninsorile de astăzi au adus pagube multiple locuitorilor din Chișinău, în special șoferilor, iar zeci de străzi au fost blocate și mai rămîn a fi blocate cu arbori rupți. Dar, în tot acest timp Primăriei Chișinău se pare că nu-i arde de chișinăuieni și distribuie pe Facebook postări.

Oricine are fi cel care administrează pagina oficială de Facebook a instituției, acesta a ținut să felicite locuitorii capitalei cu ninsoarea de astăzi, cu arborii rupți și smulși din rădăcini, cu zeci de mașini făcute zob de copacii putrezi, cu străzi blocate, cu trafic infernal în tot orașul.

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu6 comentari

Ghena 22 apr. 20:15

D-l Mihai nu trebuie sa te mire. prostia conducerii primariei e evidenta. Terminati cu politica nu fiti prosti ! Cine nu i-a permis primarului sa desfasoare o celula de lucru si sa intreprinda masuri pentru curatarea drumurilor principale, organizarea curatirii curtilor de crengi cu ajutorul populatiei (ce e greu de cerut ajutor drin mijloacele radio si tv) , organizarea asigurarii magazinelor cu produse alimentare, organizarea transportului public (cu ajutorul agent. economici). Avem putine dar avem organizatii care dispun de tehnica de curatat dar primarul nostru nu stie nimic e un fraer. Armata Nationala, carabinerii la cerere acorda ajutor la indicatiile presedintelui si ce ..... Cum el sa se inchine pentru lume el e mare CI... Numai DEMISIEA o cerem noi orasenii. Noi singuri am curatit curtea si ne-am ajutat unul pe altii.Ce facea edilul daca erau 4-5 zile de ninsori, el se poarta ca un copil, dar Voi il aparati. PACAT, am ajuns la nivelul unei tari din Africa comparam cum a fost pe vremuri si cum se face la rusi si spre umilinta noastra la ei si in trecut se facea (face) mai cu cap si organizat.Devastare e in capurile voastre aici oamenii sufera dar voi cintati imnul UE, Bravo DORIN,DUMNEZEU sa te ajute!!!!!

Mihai 22 apr. 11:29

Ma mira nivelul scazut de cultura a celor care tot critica primaria. Nu sunt avocatul lor, dar atâta negativism la rusofonii aștea ...

Gheorghe 21 apr. 14:41

Foarte corect , trebuie sa punem mina pe ferestraie si sa incercam singuri sa ne eliberam strazile de crengi si copaci , macar cite putin , pentru ca sa fim realisti - oamenilor de la spatii verzi o sa le trebuiasca o saptamina ca sa aduca cit de cit in ordine orasul ....

Валентин 21 apr. 10:45

А,Что Тут Удивительного,Если Дебилы и в Африке Дебилы!!!!!!!!!!!!!

Miha 21 apr. 10:04

Вот был бы Додон мэром, то и снега бы не было. Правильно, когда снег надо объявить траур, а не репостить поздравления.

Marcel 20 apr. 18:16

Cand primăria a tăiat copacii strigau cu toții ca Chirtoaca distruge spațiul verde a orașului, acum cand copacii sunt la pământ din nou primăria e vinovată? Hai mai bine să ajutăm ca primăria să își faca bine treba da nu sa punem permanent bețe în roate! Sau voi doar un lucru doriți: Chirtoaca e vinovat!?

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu