Vocea diasporei

Jurnalistul care l-a numit pe Putin „criminal”, concediat cu scandal

Jurnalistul care l-a numit pe Putin „criminal”, concediat cu scandal

Celebrul prezentator TV Bill O'Reilly a fost dat afară cu scandal de la Fox News.

Istoria e una veche – acesta este acuzat de hărțuire sexuală. Vreme de 10 ani compania l-a protejat și i-a acoperit viciile. 

Deși nu este pentru prima oară cînd este ținta unui litigiu cu tentă sexuală, de această dată au fost prezentate suficiente probe. La 1 aprilie, ziarul The New York Times publică o investigație amplă despre Bill, care a pus punct în cariera sa. Mai bine de 20 de ani, acesta a acostat zeci de jertfe, cinci dintre care au depus plîngere împotriva lui. Este vorba de foste angajate și invitate la emisiunea lui Bill. Prețul tăcerii – 15 milioane dolari, achitați în jumătate. O parte din cheltuieli a suportat Fox News, ceilalți i-a scos jurnalistul din buzunar. 

Vendi Volsh, prezentatoare radio, povestește că, în 2013, în cadrul emisiunii lui Bill O'Reilly, a fost lansată o rubrică de știri special pentru ea. “Apărea în fiecare joi, discutam despre ultimele evenimente și le comentam.

La cîteva săptămîni, după emisie, visul meu a devenit realitate. Bill m-a invitat la cină. Ne-am întîlnit la un hotel din Los-Angeles. Mi-a spus că sînt o femeie foarte frumoasă, m-a lăudat pentru ceea ce fac, a declarat că vrea să lucreze cu mine permanent și mi-a propus să discutăm condițiile în altă parte. M-am gîndit că e vorba de bar, dar el a mers în partea cu camerele. I-am spus, nu, Bill, la care el mi-a aruncat: Ai crezut că doar vom discuta?”, povestește Vendi. 

O'Reilly recunoștea franc: refuzul poate dăuna carierei unei femei. După incidentul respectiv, Volsh n-a mai apărut pe ecran. Apoi, una câte una, victimele hărțuirii sexuale au deschis gura. Partenerii show-ului refuzau să colaboreze cu Bill, iar compania pierdea bani. Jurnalistul tace, nedorind să comenteze planurile sale de viitor. 

Show-ul lui era cel mai popular la Fox News, adunînd cîte 4 milioane de telespectatori la fiecare ediție. 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

ну и ну!!!! 23 apr. 10:44

И ,после всех благих высказываний о путине ,Трамп шандарахнул томагавками ему в Сирии по мягкому месту!!!!!!

Сухов 21 apr. 06:48

Ба так это же сам Мирча

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu