Utilajele de deszăpezire au intervenit pe traseele naţionale

Utilajele de deszăpezire au intervenit pe traseele naţionale

Utilajele ÎS „Administrația de Stat a Drumurilor” au intervenit pe mai multe trasee naţionale presărînd material antiderapant în raioanele Hînceşti, Orhei, Rezina, Ialoveni, Criuleni, Anenii-Noi, Străşeni, Nisporeni şi Călăraşi, transmite IPN.

Potrivit informației operative, în acest moment se intervine pe drumul R6 Chişinău-Orhei-Bălţi, unde sînt antrenate două utilaje speciale. Pînă acum au fost utilizate 18 tone de material antiderapant. Pe drumul R 20 Orhei-Rezina-Rîbniţa s-au presărat 15 tone de material antiderapant.

La fel se lucrează pe drumul M1 frontiera cu România-Leuşeni-Chişinău-Dubăsari-frontieră cu Ucraina, unde sînt antrenate în procesul tehnologic trei utilaje speciale.

25 de tone de material antiderapant au fost utilizate pe drumul R3 Chişinău-Hînceşti Cimişlia-Basarabeasca-frontieră cu Ucraina şi M3 Chişinău Comrat-Giurgiuleşti-frontieră cu România.

În total, pe toate traseele pe care sînt efectuate lucrări sînt antrenate 22 de autospeciale şi au fost utilizate peste 200 de tone material de antiderapant.
 


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Întrebări - Răspunsuri

Întrebări arzătoare și răspunsuri la ele găsiți la noua noastră rubrică „Întrebări-Răspunsuri”


captcha

Sondaj Toate

load