Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Moldova are talente! Un angajat al MAI a scris o carte cu versuri

19 apr. 2017,, 15:15   Societate
1628 0

Șeful Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, Vitalie Moisei, a editat o carte în care și-a mărturisit regretele, amintirile, dragostea și mult dor.

Acesta a făcut anunțul pe o rețea de socializare înainte de sărbătorile pascale, și susține că cartea este una de suflet pe care o dedică satului său de baștină.

“Rătăcit printre gînduri pășind prin grijile cotidiene, am scris versuri în care inima și sufletul au mărturisit regrete, amintiri, durere, dragoste, compasiune și mult, mult dor.

Grație consătenei mele Silvia Lunevi, a domnului Victor Moraru și a altor prieteni, poeziile mele au o casă pe care am numit-o: "Zborul Dorului".

...E cartea mea de suflet, pe care o dedic satului meu de baștină Rădenii Vechi cu oameni harnici și blajini, părinților și buneilor mei, familiei mele dragi și colegului de serviciu Sergiu Coipan, rănit mortal, în timpul unei rețineri.

Vă mulțumesc din suflet” a scris acesta.

Vitalie Moisei, născut la data de 10 august 1978, în localitatea Rădenii Vechi, a absolvit Colegiul Pedagogic "Alexandru cel Bun" din orașul Călăraşi, Academia de poliție "Ştefan cel Mare " și deține două diplome de masterat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?