Vocea diasporei

Frigul ne-a luat prin surprindere! Cîte blocuri au solicitat reconectarea căldurii

Frigul ne-a luat prin surprindere! Cîte blocuri au solicitat reconectarea căldurii

Mai multe blocuri locative au fost reconectate la agentul termic, notează NOI.md.

Totodată, Termoelectrica S.A. a reconectat și instituții administrative din capitală, după ce a primit mai multe solicitări de reconectare.  Pentru aceasta, gestionarul fondului locativ a adresat o cerere la sediul teritorial al întreprinderii, în funcţie de sector, sau la Centrul Comercial al Termoelectrica S.A. – Tudor Vladimirescu, 6.

Potrivit întreprinderii „Termoelectrica”, după ce a fost făcut anunțul despre posibilitatea de reconectare la căldură, 5 blocuri locative au solicitat reconectarea agentului termic, dintre care 3 cu sistem orizontal, 2 case particulare, Institutul Mamei și Copilului, 3 agenți economici.

„Termoelectrica” livrează agent termic pentru căldură și apă caldă menajeră anul împrejur. Respectiv, la solicitarea consumatorului, poate livra servicii de termoficare în regim non-stop.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în intervalul 18-24 aprilie curent se prevede o răcire bruscă a vremii, cu precipitații, intensificări ale vîntului și înghețuri la suprafața solului de pînă la -4°С.

Reamintim că pentru reconectarea la căldură este nevoie ca gestionarul fondului locativ să se adreseze cu o cerere la sediul teritorial al întreprinderii, în funcţie de sector, sau la Centrul Comercial al Termoelectrica S.A. – Tudor Vladimirescu, 6.

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

Наблюдатель 19 apr. 13:05

где искать то этого управляющего жилым фондом? никто так и не скажет? "пойди туда, незнаю куда и принеси то, не знаю что"

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu