X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Percheziții într-un apartament din capitală (VIDEO)

19 apr. 2017,, 10:02   Societate
3386 3

Polițiștii au intervenit în forță într-o locuinţă din orăşelul Durleşti, unde au reţinut un individ în vîrstă de 27 de ani, relatează NOI.md.

Conform informaţiilor acumulate anterior în cadrul măsurilor speciale de investigaţii, suspectul ar fi fost implicat într-o reţea de păstrare şi comercializare a substanţelor narcotice pe teritoriul capitalei.

În urma percheziţiilor poliţiştii au depistat şi ridicat o masă vegetală, uscată şi fărîmiţată, asemănătoare cînepei, precum şi un cartuş de pistol, a căror provenienţă nu a putut-o explica. Individul a fost încătuşat şi escortat la Inspectorat pentru audieri, iar probele delicte au fost sigilate la faţa locului şi expediate ulterior la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru efectuarea expertizelor specializate. Totodată, au fost inițiate investigaţii suplimentare în vederea identificării şi reţinerii complicilor în acest caz.

În funcție de rezultatele expertizelor, suspectul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, dar şi pentru păstrarea ilegală de muniţii.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani pînă la 5 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?