O nouă descoperire! Cafeaua transparentă care nu îți murdărește dinții (FOTO)

O nouă descoperire! Cafeaua transparentă care nu îți murdărește dinții (FOTO)

Iubitorii de cafea sînt foarte inventivi şi găsesc de fiecare dată o cale să adauge aroma lor favorită în fel de fel de gustări. De data aceasta, însă, o nouă băutură care pare să reinventeze întregul sector – cafeaua incoloră care rezolvă problema îngălbenirii dinţilor.


Creată de fraţii slovaci David şi Adam Nagy, „CLR CFF“ (n.r. - prescurtare de la „clear coffee“) a luat naştere după ce bărbaţii s-au confruntat cu petele dentare de la prea multă cafea, arată The Independent. Ca atare, ei au căutat să facă o băutură răcoritoare, deja preparată, care are aceleaşi efecte energizante precum cafeaua, dar care să nu-ţi afecteze albul dinţilor. Chiar dacă CLR CFF arată ca o sticlă normală de apă, creatorii ei spun că este făcută din „boabe de cafea Arabica de înaltă calitate“, folosind „metode care nu au mai fost folosite înainte“.

După ce au petrecut trei luni făcînd experimente pentru a crea formula perfectă, cei doi slovaci insistă că noua cafea are un gust proaspăt şi aromat, nu conţine conservanţi stabilizatori şi îndulcitori. Mai mult decît atît, CLR CFF nu necesită nici zahăr sau lapte şi totuşi conţine o cantitate impresionantă de cofeină – 100 mg per sticlă. CLR CFF este disponibilă prin intermediul site-ului brandului, la preţul de 6 lire sterline pentru două sticle a cîte 200 ml.


 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load