Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Prințul Harry a recunoscut că a acceptat cu greu moartea Prințesei Diana

18 apr. 2017,, 00:00   Externe
1843 0

Prințul Harry a recunoscut că a apelat la un terapeut și la box pentru a trece peste decesul mamei sale, prințesa Diana. A luat această decizie la 20 de ani după pierderea mamei sale.

Într-un interviu pentru The Telegraph, prințul Harry a povestit cît de greu i-a fost să treacă peste pierderea celei care i-a dat viață.

„Felul meu de a trece peste moartea mamei a fost să-mi bag capul în nisip și să refuz să vorbesc despre ea, spunînd că la ce m-ar ajuta asta, oricum nu o aduc înapoi. Apoi am început să vorbesc puțin despre asta și dintr-o dată toată durerea pe care nu am procesat-o pînă atunci a ieșit la suprafață și mi-am dat seama că sînt foarte multe lucruri cu care trebuie să mă confrunt”, a spus Harry.

Cel de-aș cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii a recunoscut că a cerut ajutorul fratelui său, William, care l-a trimis la specialist. Totodată, Harry a apelat și la box. ”În timpul acelor ani în care mă închisesem în mine am apelat la box pentru că toată lumea îmi spunea că este bun pentru mine și pentru a elibera agresiuniea care se acumula. Și într-adevăr m-a salvat pentru că de multe ori simțeam nevoie să dau un pumn cuiva”, a mai spus prințul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?