X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Cînd va avea loc ”Moldova Business Week”?

15 apr. 2017,, 14:00   Economie
3288 0

Săptămîna de afaceri ”Moldova Business Week 2017”, organizată de Ministerul Economiei și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor (MIEPO), se va desfășura anul curent în perioada 12 – 16 iunie.

Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului organizatoric al evenimentului, condus de viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministru al Economiei,comunică NOI.md.

Potrivit comunicatului Ministerului Economiei, Octavian Calmîc a menţionat că Săptămîna de afaceri ”Moldova Business Week” reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente pentru promovarea imaginii țării la nivel internațional, intensificarea și transparentizarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone, promovarea exportului și atragerea investițiilor străine.

El a specificat că forumul ”Moldova Business Week 2017” urmează să devină un eveniment ce va fortifica poziția Guvernului drept un executiv orientat spre sprijinirea business-ului și dezvoltarea unui climat de afaceri și investițional atractiv pentru comunitatea de afaceri națională și internațională.

La eveniment vor participa companii naționale și internaționale, oameni de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor de stat din Moldova și alte ţări, diferite organisme international.

În cadrul lui vor fi organizate forumul ”Invest în Moldova 2017”, fiind prezentate oportunitățile de afaceri și investiționale ale țării noastre, conferințele de afaceri ”Antreprenorii Moldovei – capitalul privat moldovenesc” și ”Antreprenoriatul feminin – învață, creează conexiuni și crește”, expoziția ”Pro Export Forum 2017”, etc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?