X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Vedete renumite pentru care a compus Irina Rimes

17 apr. 2017,, 12:30   Showbiz
10159 0

Puțini știu că în afară de faptul că Irina Rimes este o interpretă cunoscută, ea își compune personal și repertoriul muzical.

În plus, artista compune muzică nu doar pentru ea, ci și pentru interpreți renumiți din România, relatează NOI.md.

Pe parcursul ultimului an, Irina Rimes a compus pentru cîntăreți precum: Inna, Raluka, Andra, Elina Eremia și Antonia.

„Piesele pentru Andra, Inna, Antonia și alți artiști le-am compus, după ce am lansat «Visele», pentru că unul din secretele succesului este să ai motivație, iar în momentul în care ai piese pe radio, lumea te apreciază, normal că ai motivație. După ce ai făcut o piesă bună, ea circulă și se duce vestea că cineva compune bine, chiar dacă piesa nu e lansată încă. Așa s-a dus vestea despre mine printre artiști și am avut acea perioadă de succes care m-a motivat foarte tare”, a declarat interpreta, scrie adevarul.ro.

Acum cîteva săptămîni, Irina Rimes a lansat piesa „Ce s-a întîmplat cu noi”, iar actualmente artista se pregătește de lansarea primului său album – „Despre el”.

„În primul rînd, vreau să scot acest album, pe cel în limba engleză, dar aș vrea să lansez piese care să mențină acest succes, vreau să-i fac mîndri de mine: casa de discuri, pe părinți, pe oamenii de lîngă mine, să se bucure oamenii că mă cunosc, astea sînt lucrurile pe care mi le doresc cel mai mult: să-i fac pe oameni mîndri de mine și de muzica mea. Și sînt dispusă să muncesc pentru acest lucru oricît ar fi nevoie”, a conchis Irina Rimes.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?