Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

La Chișinău a avut loc tradiționalul concert de caritate ©

14 apr. 2017,, 16:41   Societate
2233 0

Mijloacele bănești din vînzarea biletelor au fost donate Fondului „Ajută viața să învingă!“

În capitala Moldovei, pe data de 12 aprilie, a avut loc un concert de caritate, dedicat Sfintelor Paști. Evenimentul, organizat în comun cu Ministerul Culturii Republicii Moldova, se desfășoară deja al treilea an consecutiv și în fiecare an atrage tot mai mulți spectatori, persoane are nu sînt indiferente față de problemele de sănătate ale copiilor.

Odată devenit o tradiție urbană deosebită, concertul e popular printre artiștii, ei considerînd de datoria lor să evolueze în scenă, să atragă oamenii, pentru ca să fie obținuți cît mulți bani din vînzarea biletelor care apoi să ajungă la Fundație întru ajutorarea copiilor care suferă de leucemie - „Ajută viața să învingă!“

- Împreună cu colegii de serviciu – a povestit Liliane Crucichevici, șefa Centrului de Deservire al Companiei APL. - Am răscumpărat circa 70 de bilete, invitînd rude și prieteni. Toți banii adunați din vînzarea biletelor au fost, după cum știm transmiși Fundației întru ajutorarea copiilor. A fost un concert minunat! Am fost prezenți la eveniment într-o componență numeroasă, susținîndu-i pe acei care au nevoie de ajutorul fiecărei persoane neindiferente. Acesta este un ajutor real din partea cetățenilor obișnuiți ai țării noastre. A fost grozav să ne aflăm în compania oamenilor care sînt axați în această viață nu numai să primească, ci și să ofere din bunurile acesteia.

Concertul, care a avut loc pe scena Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici, a rămas în memoria spectatorilor grație spectacolului oferit de stelele estradei moldovenești. O adevărată desfătare le-au oferit locuitorilor și oaspeților capitalei melodiile impresionante și ritmice în interpretarea popularului Ansamblu de Acordeoniști „Concertino“.

La sfîrșitul concertului în scenă au ieșit să țină cuvîntări directorul Institutului de Oncologie Larisa Catrinici si Ministrul Culturii al Republicii Moldova Monica Babuc. Domniile lor au apreciat evenimentul desfășurat, exprimîndu-și recunoștința față de acei care au contribuit la organizarea concertului, distribuirea biletelor și pregătirea pentru concert.

Ecaterina Palianova
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?