Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

De ce metoda încercărilor nu funcționează? Drumul cel mai scurt spre perfecțiune ©

14 apr. 2017,, 13:11   Business
5888 0

Nu există persoane perfecte, la fel și nu există nici manageri perfecți. Dar, totuși, talentul de a nu ceda în fața greutăților și de a tinde spre perfecțiune îl diferă pe un manager plictisitor, lipsit de personalitate, de unul insistent, ambițios și pregătit pentru schimbări.

Metoda încercărilor este bună pin faptul că oferă posibilitatea șefului să vadă de la prima vedere neeficiența sau invers – eficiența – deciziilor lui. Dar totuși, această metodă presupune ani de cercetare, de încercări și experimente și timpul acesta va fi pierdut pentru totdeauna, fără a vă aduce vre-un rezultat în caz de eșec.

Ca să nu riști și să-ți zidești afacerea ta încorect, începând de la reclamă și terminând cu comunicarea cu angajații, șefii încep să se intereseze de literatura pe temetica business-ului, să privească traininguri online, să citească articole pe blogguri dedicate psihologiei. Unii într-adevăr ating rezultate bune prin această metodă de autodezvoltare, ei sunt mulțumiți de rezultatul final, dar alții, dimpotrivă vor să învețe mai mult. Cărțile și videourile niciodată nu vor putea să înlocuiască comunicarea face to face, posibilitatea de a vedea cu ochii proprii speaker-ul și de a interacționa la direct cu el, să adreseze întrebări și să vorbească despre potențiale soluții.

Cursul cu durata de doua luni ЯDIRECTOR (Eu sunt Director), ce se va desfășură în 16 lecții a câte trei ore și jumătate fiecare, va fi util pentru un manager de orice nivel, pentru proprietarii afacerilor și pentru top-manageri. Cursul este pe deplin direcționat spre dezvoltarea competențelor în administrarea, plănuirea financiară, automatizarea, automatizarea și formarea culturii corporative.

Speakerii invitați sunt:



Irina Pocladova - CEO, administrator rețelei de restaurante Oliva, rețele de cafenele Tucano, producerii by Oliva;






Vasilisa Smirnova - antreprenor, Business Developer, business-trainer. Mai mult de 10 ani de experiență în conducerea afacerilor. Experiența de lucru cu marele companii internaționale, printre care sunt rețea de farmacii Farmacia Familiei și cel mai mare în lume concern de cosmetcă - L’Oréal.





Veaceslav Cunev - businessman, fondatorul IT-companiei Deeplace, membru al consiliului Asociației companiilor IT. Mai mult de 150 de proiecte realizate în calitate de project-manager.






Ludmila Seomina-Ghițu - business-trainer certificat, psiholog-consultant. A absolvit UPS “Ion Creangă”, facultatea «Psihologie și psihopedagogie specială», 14 ani de experiență în workshop-uri despre dezvolarea personală și comunicare.




Vladimir Simin - co-proprietar rețelei de cabinete Foto Dent în Moldova, admonistratorul rețelei Unica Sport. Expert în domeniul vânzări, peste 30 de ani de experiență. A efectuat training-uri pentru așa companii, ca: Petrom, Moldcell, Capital City Services, Call-center Infinity.




Fiecare dintre speakeri este un specialist în domeniul său. Ei vă voi povesti întâmplări din viața reală și experiență proprie, pe care le puteți folosi eficient. Dacă mizați pe schimbări în afacere, dar nu știți cum să începeți sau nu vă ajunge curaj, atunci este o șansă reală de a pune începutul unui nou drum spre succes și să uitaiți de eșecurile din trecut.

Pentru a se înregistra la acest curs și a afla despre propuneri valabile, orarul și alte detalii, accesați link-ul.
https://direktor.kmb.md/

Sunați 067 482 067 (Marina), dacă veți mai avea întrebări. Nu ratați șansa!
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?