X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declarația făcută de Șalaru „care o să-l supere pe Ghimpu”

14 apr. 2017,, 09:51   Politică
9631 9

Fostul vicepreşedinte al PL, Anatol Şalaru, o făcut iarăși o declarație care o să încingă spiritele între el și fostul lider de partid Mihai Ghimpu.


În cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, Șalaru a declarat că Ghimpu, ar putea să rămînă în timpul apropiat unicul deputat liberal în Parlament.

„Ghimpu ar putea să rămînă degrabă fără deputaţi în Parlament. Am informaţii că unul din deputaţii PL este simpatizant al Maiei Sandu. Vreo doi ar putea să adere la formaţiunea noastră, iar alţii, care au afaceri, ar putea adera la partidul care le-ar proteja businessul. Dacă va rămîne fără deputaţi, Mihai Ghimpu va pleca de la guvernare şi totodată i se va spulbera visul de a ajunge vicepreşedinte al Parlamentului”, a spus Şalaru.
Fostul fruntaş liberal a mai spus că Ghimpu prin acțiunile sale a dezbinat PL-ul.

„Să luăm cazul deputatului Gutiuc, care a avut o problemă gravă şi a fost nevoit să se afle mai mult timp în afara ţării. Felul cum s-a comportat cu el Mihai Ghimpu i-a supărat pe mai mulţi liberali. Dar cel mai grav este că i-a distrus cariera nepotului său. Acum ratingul PL este mai mic de unu la sută”, a declarat Șalaru, notează IPN.

În data de 17 decembrie, Consiliul Național al PL a votat aproape în unanimitate pentru demiterea lui Anatol Șalaru din funcția de prim-vicepreședinte al PL și din alte funcții pe care le deținea în aparatul de conducere al formațiunii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?