Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Veste bună pentru cei care vin de paști acasă

14 apr. 2017,, 09:15   Societate
2698 0

Moldovenii care revin acasă de sărbători și au autoturisme înmatriculate în străinătate vor putea achita vinieta și la terminalele de plăți electronice, notează NOI.md.

Schimbarea are drept scop evitarea cozilor în perioada sărbătorilor la traversarea frontierei de stat și continuă diversificarea modalităților de procurare a vinietei.

În acest scop, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor a semnat cinci contracte noi pentru servicii de perfectare și înregistrare a vinietelor.

Obiectivul acestor contracte este de a oferi șoferilor o posibilitate alternativă de plată a vinietei, prin intermediul terminalelor de autoservire.

Odată cu implementarea acestui serviciu, vinieta va putea fi perfectată la peste 1000 de terminale de plăți, amplasate pe tot teritoriul țării, zilnic, la orice oră. Prin aceste acțiuni întreprinse, vom diminua cozile înregistrate în oficiile bancare pentru achitarea vinietei.

Începînd cu 20 februarie 2017, vinieta poate fi perfectată și online pe portalurile www.vinieta.gov.md sau evinieta.gov.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?