Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

„Gîndul Mîței” vrea să „reînvie” Arena Mare a Circului

17 apr. 2017,, 14:00   Showbiz
3371 0

Arena Mare a Circului din Chișinău - s-ar părea că este un capitol încheiat și demult uitat de locuitorii capitalei, însă situația ia o nouă întorsătură.
Una dintre cunoscutele trupe rock autohtone vrea să „reînvie” acest loc – este vorba de băieții de la „Gîndul Mîței”, notează NOI.md.

În curînd, formația va sărbători 20 de ani de activitate, iar concertul aniversar țin să fie unul incendiar și de neuitat. „Gîndul Mîței”, deși pare un lucru practic imposibil, preconizează să organizeze evenimentul pe Arena Mare a Circului.

„«Luminează Circul» este un proiect social care are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice privind starea deplorabilă în care se află mai multe monumente, clădiri culturale, în special, Arena Mare a Circului din Chișinău”, menționează organizatorii. Scopul formației în cadrul acestui proiect social este să redea o nouă viață circului, cu implicarea a mai multor actori de teatru și artiști, precum: Roman Iagupov („Zdob Și Zdub”), Geta Burlacu, Igor Dînga, Lidia Scarlat, Guz, Mevv și mulți alții.

„Acest eveniment nu este doar un concert, este o amprentă artistică care va încuraja și va sta la baza restabilirii instituției-monument din capitală, întrucît banii colectați din vînzarea biletelor vor fi donați pentru renovarea arenei mari a Circului din Chișinău”, adaugă organizatorii.

Potrivit băieților, pregătirile pentru marele eveniment din 5 mai sînt în toi, iar biletele au fost puse deja în vînzare. Concertul va avea loc la Circ, pe Arena Mare, începînd cu ora 19.00.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?